Vi är HR

Vi erbjuder stöd inom HR, arbetsmiljö och organisationutveckling. Är du nyfiken kan du läsa mer här nedan.

Flexibel HR

Behöver ni se över era HR funktioner- och processer? Ni kanske är ett mindre företag som saknar en HR funktion i dag men som ser behov av att rutiner och processer behöver komma på plats? 

Det är lugnt. Vi hjälper er att bygga upp en anpassad HR funktion på ert företag och om ni önskar det kan vi finnas till hands som er HR avdelning. Oavsett om det handlar om heltid, några dagar i veckan eller on-demand vid behov.

Fokus på arbetsmiljö

Vi har stor förståelse för att det här med arbetsmiljöarbete kan kännas snårigt. Det är mycket att hålla koll på. Speciellt den psykosociala arbetsmiljön kan upplevas som diffus och svårhanterlig. Ovanpå det finns det en hel del lagar och regler att ta hänsyn till. Vart ska man börja? 

Inga problem. Vi hjälper er att reda ut begreppen och skapa en arbetsmiljöorganisation som följer lagkrav och överensstämmer med era verksamhetsprocesser. Att satsa på arbetsmiljön skapar större attraktionskraft, lojala medarbetare förutsättningar för bättre lönsamhet inom företaget. Fokus på arbetsmiljö är lika viktigt för individen som för organisationen.

Chefs- och gruppcoaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Utbildning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.